سیستم آبیاری تحت فشار + هزینه در هر هکتار سال 1403

برای اطلاع از هزینه آبیاری تحت فشار با ما تماس بگیرید

با توجه به رشد جمعیت جهان و کمبود منابع آب، روش های نوینی برای تامین نیاز گیاهان به آب به وجود آمده که جایگزین روش های آبیاری قدیمی و پر مصرف شده اند. یکی از راج ترین و بهترین روش های آبیاری، سیستم آبیاری تحت فشار است. ابیاری تحت فشار یک نوع سیستم است که آب در آن با فشار بیشتر از 1 اتمسفر در درون اتصالات و تجهیزات تعبیه شده بر زمین کشاورزی، حرکت می کند و گیاهان را ابیاری می کند. اجرای آبیاری تحت فشار تاثیر بسیار زیادی بر بازدهی و بهره وری بیشتر محصولات کشاورزی، کاهش مصرف آب و آبرسانی در مناطق مختلف بگذارد. به همین دلیل این نوع آبیاری مخصوصا در محیط هایی با مقیاس بالا، بسیار پر طرفدار و رایج است. در این مطلب درباره اینکه سیستم آبیاری تحت فشار چیست یک راهنمایی جامع خواهیم کرد. همچنین هزینه آبیاری تحت فشار در هکتار را به همراه انواع سیستم آبیاری تحت فشار و مزایا و معایب این روش معرفی می کنیم. در انتها نیز بهترین و معتبر ترین راه برای اجرای سیستم آبیاری تحت فشار را بیان می کنیم.

استعلام هزینه آبیاری تحت فشار

در صورت هر گونه سوال در مورد نحوه اجرا و قیمت اجرای آبیاری تحت فشار میتوانید با کارشناسان شرکت گل چمن آریا تماس حاصل نمائید.

تلفن تماس

هزینه آبیاری تحت فشار در هکتار

همان طور که می دانید هزینه آبیاری تحت فشار بر حسب هکتار محاسبه می شود. از طرفی هزینه هر هکتار آبیاری تحت فشار به عوامل متعددی بستگی دارد که روی قیمت نهایی برای کاربر تاثیر می گذارند. به عنوان مثال یکی از تاثیر گذار ترین عوامل روی هزینه آبیاری تحت فشار در هکتار نوع روش آبیاری است. به صورتی که هزینه آبیاری بارانی با قطره ای یا زیر سطحی متفاوت از یکدیگر هستند. یکی دیگر از عامل های اثر گذار روی قیمت آبیاری تحت فشار، نوع و جنس لوله های به کار رفته در ان هستند. کیفیت و برند تجهیزات مانند قطره چکان ها، پمپ ها و … نیز از مهم ترین دلایل در نوسان هزینه هر هکتار آبیاری تحت فشار هستند. ابعاد و متراژ زمین کشاورزی یا باغ نیز روی هزینه آبیاری تحت فشار تاثیر زیادی می گذارد. به صورتی که با افزایش متراژ زمین، قیمت نهایی این سیستم نیز بیشتر می شود.

هزینه آبیاری تحت فشار در هر هکتار

بهترین راه حل برای رهایی از پرداخت هزینه های هنگفت و بی ثبات برای اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار این است که صفر تا صد طراحی و اجرای آن را به تیم ها و شرکت های معبتر بسپرید. توجه داشته باشید که با در نظر نگرفتن اصول و قوانین در هنگام ساخت آبیاری تحت فشار، نه تنها ضرر و زیان مالی زیادی را متحمل می شوید، بلکه محصولات کشاورزی و سرمایه شما نیز از بین می رود. یکی از بهترین و معبتر ترین شرکت های اجرای انواع روش های آبیاری تحت فشار مجموعه گل چمن آریا است که صفر تا صد اجرای این سیستم پیشرفته را با بالا ترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن انجام می دهد. از طرفی این شرکت برای سیستم آبیاری تحت فشار قیمت مناسبی را در نظر گرفته است تا آسایش مشتری خود را در اولویت قرار دهد. برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 09121906282 تماس حاصل فرمایید.

نوع سیستم آبیاری قیمت (تومان)
آبیاری قطره ای متری 5,000 تا 30,000
آبیاری هوشمند متری 30,000 تا 70,000
آبیاری بارانی متری 20,000 تا 40,000
آبیاری تحت فشار متری از 10,000 به بالا

برای استعلام دقیق قیمت میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مراحل اجرای آبیاری تحت فشار توسط شرکت گل چمن آریا

انتخاب طرح

در مرحله ابتدایی کارفرما از میان طرح های موجود طرحی را انتخاب کرده و برای شرکت ارسال میکند.

بازدید از محل

بعد از انتخاب طرح مهندسین شرکت برای بازدید از محل و برآورد قیمت به محل ساخت مراجعه میکنند.

اجرا و ساخت

پس از خرید تجهیزات و انتقال ابزارآلات به محل، پروژه طبق زمان مشخص شده تکمیل میشود.

آبیاری تحت فشار چیست؟

به صورت کلی آبیاری گیاهان به دو روش تقلی و تحت فشار تقسیم می شود. آبیاری تحت فشار نیز به دو نوع بارانی و قطره ای تقسیم بندی می شود که هر کدام کاربرد ها و ویژگی های خاص خودشان را دارند. سیستم آبیاری تحت فشار یکی از روش های نوین آبیاری در دنیا است که مزیت های زیادی دارد. اجرای این روش باعث صرفه جویی در مصرف آب تا حد بسیار زیادی می شود. در روش سیستم آبیاری تحت فشار بارانی آب در لوله ها فشار حرکت کرده و از طریق سوراخ هایی به بیرون مانند باران پاشیده می شود و گیاه را آبیاری می کند. همچنین در سیستم آبیاری تحت فشار قطره ای آب در زیر یا روی سطح خاک به صورت ملایم توسط قطره چکان یا اسپری به خاک اطراف گیاه پاشیده می شود. انتخاب بین روش های آبیاری تحت فشار طبق نوع و نیاز گیاه و شرایط منطقه انجام می شود.

آبیاری تحت فشار چیست؟

انواع سیستم آبیاری تحت فشار

رایج ترین انواع روش های آبیاری تحت فشار شامل آبیاری قطره ای و بارانی است.

در این نوع از اجرای آبیاری تحت فشار آب به حالت قطره ای به ریشه گیاه می رسد. این روش تاثیر خوبی در کاهش مصرف انرژی و آب خواهد داشت. همچنین باعث فرسایش خاک نمی شود و نیاز به نیروی کار زیادی ندارد.

همانطور که گفتیم در این روش توسط نازل ها، آب به شکل باران و به صورت یکنواخت روی گیاه قرار می گیرد. یکی از مزایای این روش این است که می توان عملیات کود دهی را نیز توسط آبیاری بارانی به گیاه انجام داد. همچنین سیستم آبیاری تحت فشار بارانی در تمامی زمین ها قابل اجرا است.

کاربرد های آبیاری تحت فشار

با رشد جمعیت و استفاده بیش از حد از منابع طبیعی، بسیاری از کشور ها با مشکل کمبود منابع آب و خشک سالی رو به رو شده اند. از آن جایی که 70 درصد میزان مصرف آب در کشور، برای مصارف کشاورزی است اگر کشاورزان و باغبانان روش های درستی برای آبیاری گیاهان خود در نظر نگیرند، روند خشک سالی و کمبود آب سرعتی و رو به جلو خواهد بود. یکی از بهترین و بزرگ ترین کاربرد های به کار گیری آبیاری تحت فشار این است که مصرف آب به کمترین حد خود برسد.
همچنین سیستم های آبیاری تحت فشار برای انواع زمین های کشاورزی با محصولات مختلف مانند گندم، جو، پنبه، زعفران، پیاز، سیب زمینی، آفتابگردان، فلفل و … مناسب هستند. از طرفی علاوه بر کاربرد سیستم های آبیاری تحت فشار در مقیاس های بزرگ، می توان آز ان در باغچه ها و باغ های شخصی و مسکونی ینز استفاده کرد و بهره وری و بازدهی گیاهان را به بالا ترین حد خود رساند.

مشاوره رایگان طراحی سیستم آبیاری تحت فشار

شرکت گل چمن آربا با بیش از یک دهه فعالیت حرفه ای آماده همکاری با مهندسین، موسسات ، شرکت ها و مراکز اداری جهت طراحی و ساخت انواع سیستم های آبیاری میباشد. کیفیت در ساخت تمامی محصولات رکن اصلی  شرکت گل چمن آریا است.

آموزش اجرای آبیاری تحت فشار

در انجام مراحل اجرای آبیاری تحت فشار باید نکات و قدم های مهم و خاصی را در نظر گرفت که نتیجه نهایی از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار اصولی و درست باشد. مراحل آموزش اجرای آبیاری تحت فشار به صورت کلی شامل موارد زیر هستند:

  1. تعیین هدف و جمع آوری اطلاعات لازم برای اجرا
  2. جمع اوری اطلاعات فیزیکی و آمار ها درباره اقلیم، گیاهان و …
  3. طراحی نقشه برای اجرا
  4. تقسیم بندی زمین برای اجرای لوله ها
  5. خرید و نصب تجهیزات مانند پمپ ها، لوله های اصلی و فرعی، قطره چکان و …
  6. کنترل سیستم از نظر کیفی و اصولی بودن
  7. کنترل اتصالات و عدم نشتی

تجهیزات مورد نیاز برای سیستم آبیاری تحت فشار

تجهیزات مورد نیاز برای آبیاری تحت فشار

تجهیزات آبیاری تحت فشار در هر نوع سیستم یکسان و هم نام هستند و کیفیت برای آن ها حرف اول را می زند. اجزا سیستم آبیاری تحت فشار با توجه به نوع محصول و گیاه، جزییات و نوع زمین، ابعاد زمین، نوع سیستم آبیاری و … طبق اصول و قوانینی انتخاب می شوند. به صورت کلی تجهیزات آبیاری تحت فشار شامل موارد زیر است:

  • انواع آبپاش ها
  • لوله های اصلی و فرعی پلی اتیلن
  • شیر آلات
  • اتصالات
  • شیر برقی
  • کنترلر
  • فیلتر ها
  • بابلر
  • انواع نوار تیپ و آبیاری
  • قطره جکان و دریپر ها
  • تجهیزات اندازه گیری
  • انواع مه پاش و اسپرینکلر
  • لوله های آبیاری بارانی
  • دستگاه های پمپاژ

مزایای آبیاری تحت فشار

اجرای سیستم آبیاری تحت فشار برای کشاورزان و باغبان ها مزایای فراوانی دارد که این سیستم را نسبت به سایر روش های آبیاری متمایز ساخته و جزو روش های نوین و رایج آبیاری در کل دنیا شناخته می شود. مزایای آبیاری تحت فشار شامل موارد زیر است:

  • تامین نیاز آب گیاه به موقع و به اندازه
  • قابل استفاده در زمین ها شیب دار یا آب های بی کیفیت
  • بهبود روش مدیریت زمین و مزرعه
  • عدم نیاز به نیروی انسانی
  • صرفه جویی در مصرف آب و انرژی
  • راندمان بالا
  • افزایش و بهبود رشد و بازدهی بیشتر گیاهان
  • جلوگیری از فرسایش خاک
  • امکان کود دهی به گیاهان
  • حفظ پوکی خاک
  • جلوگیری از آفت زدن ور ویش علف های هرز
  • قابل استفاده برای ابیاری تمامی انواع گیاهان

محدودیت ها و معایب آبیاری تحت فشار

آبیاری تحت فشار علاوه بر مزایا و فواید بسیاری که دارد، معایب کوچکی نیز دارد. البته با توجه به این مزایا، محدودیت ها و معایب این سیستم افراد را از استفاده از ان منصرف نمی کند. معایب این روش عبارتند از:

  • هزینه اولیه نسبتا بالا
  • هزینه تعمیر و نگهداری نسبتا بالا
  • محدودیت در استفاده در بعضی از شرایط اقلیمی و جغرافیایی
  • محدودیت استفاده در برخی زمین ها
  • تاثیر گذاری نوسانات برق و آب روی عملکرد کلی سیستم

اجرای آبیاری تحت فشار

اجرای سیستم آبیاری

بهترین راه برای کاهش محدودیت ها و بهره وری هر چه بیشتر از سیستم آبیاری تحت فشار قطره ای ، بهتر است که اجرای آبیاری تحت فشار را به افراد حرفه ای بسپارید. نصب آبیاری تحت فشار کاری حساس است که اگر طبق اصول و قوانین پیش نرود، تاثیر بسیاری بر افزایش هزینه های نگهداری و تعمیر می گذارد. همچنین اجرای نادرست این روش، باعث ایجاد آسیب های زیادی به محصول و زمین کشاورزی می شود و انرژی نیز بی رویه از دست می رود.
یکی از بهترین و معتبر ترین شرکت های اجرا کننده خدمات صفر تا صد انواع آبیاری تحت فشار ، مجموعه بزرگ گل چمن آریا است. این شرکت با بهره گیری از دانش روز مهندسین و افراد حرفه ای و خلاق، توانسته به یکی از اولین شرکت های مجری خدمات پیاده سازی انواع سیستم های آبیاری در ایران شود. یکی از بهترین ویژگی های مجموعه بزرگ گل چمن آریا نیز قیمت بسیار مناسب برای خدماتش است که آن را نسبت به سایر شرکت ها و رقبا، متمایز و برتر ساخته است. مجموعه گل چمن آریا کیفیت اجرای خدمات را اولویت کار خود قرار می دهد و با ارائه هزینه آبیاری تحت فشار در هکتار به صورت مقرون به صرفه، توانسته رضایت تمامی مشتریان خود را در سال های فعالیت خود به دست بیاورد.