ساخت برکه مصنوعی - اجرای برکه
ساخت برکه مصنوعی یکی از ایده های زیبا در طراحی دکوراسیون محوطه های بیرونی و فضاهای سبز است. برکه مصنوعی علاوه بر ایجاد تصویری بسیار دلنشین، در ایجاد رطوبت و تعدیل هوا نیز نقش دارد. به صورت معمول ساخت برکه ی مصنوعی نسبت به سایر آبنماها، ساده تر است.
طی چند سال با رونق گرفتن اجرای المان های طبیعی در محوطه سازی، تمایل به ساخت برکه مصنوعی در طراحی باغ ها، حیاط ویلا،و پارک های جنگلی افزایش یافته است.
تجربه نشان داده است که کسانی که قصد خرید باغ ویلا را دارند و صاحبان باغ ویلا، بیشتر با هدف تجربه ی زندگی در طبیعت تمایل به خرید باغ ویلا پیدا میکنند. به همین دلیل برای برای تحقق این هدف، در محوطه سازی باغ از تمامی المان های طبیعی بهره میگیرند.
ساخت المان هایی همچون آبنما، برکه مصنوعی، آبشار مصنوعی و گیاهان زینتی به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
طراحی و ساخت برکه مصنوعی
جهت پشتیبانی سفارش برکه مصنوعی به همراه نصب و اجرا توسط تیم تخصصی گل چمن آریا با ما تماس بگیرید.
نحوه اجرای برکه مصنوعی
برکه مصنوعی که با عنوان دریاچه مصنوعی نیز شناخته میشود، بیشتر در مکان هایی مثل پارک ها، پارک های جنگلی، باغ ها و باغ ویلا ساخته میشود. همچنین از برکه های مصنوعی برای آبیاری درختان نیز استفاده میشود. ساخت برکه مصنوعی، جلوهی بسیار زیبایی را به باغ شما میدهد.
ساخت برکه مصنوعی به دو شیوه منظم و نامنظم اجرا میشود. معمولا برای زیبایی بیشتر، برکه مصنوعی به شکل نامنظم ساخته میشود. در حالت نامنظم برکه حالت کاسه ای دارد و سنگ ها به حالت مورب به وسط برکه کشیده میشود.
برای ساخت برکه مصنوعی مراحل زیر انجام میشود.
1- خاک برداری
2- تسلیح اولیه سطح به وسیله ی خاک و آهک و سپس بر روی آن یک لایه سیمان مک کشیده میشود.
3- نصب تجهیزات برکه مصنوعی، شامل سیستم لوله کشی، برق کشی و نورپردازی
به صورت معمول ساخت برکه مصنوعی به دو صورت انجام میشود. روش مسلح و غیر مسلح
برکه مسلح: به برکه های مصنوعی گفته میشود که در داخل آن از سیستم آرماتور بندی استفاده شده است. این آرماتور بندی برای جلوگیری از نشست کف برکه صورت میگیرد. بعد از آرماتور بندی، کف برکه بتن ریزی میشود.
روش ساخت برکه مصنوعی
معمولا برای ساخت برکه های با هزینه ی کمتر از مصالحی همچون بتن، سیمان، آجر و بلوک استفاده میکنند. در این برکه ها، کف بتن ریزی میشود و توسط آجر با ارتفاع حدوداً 20 سانتی متر آجر چینی میشود. سپس بر روی لایه های ساخته شده، یک لایه ایزوله کار میشود. معمولا برای ایزولاسیون برکه مصنوعی از مواد نفتی مثل ایزوگام و قیرگونی استفاده میشود. البته توصیه میشود که برای آب بندی از مواد نانو که قیمت پایین تر و ماندگاری بالاتری دارند، استفاده شود.
در مرحله بعدی لایه سطح بیرونی برکه آماده میشود. معمولا سطح بیرونی، سیمان کشیده میشود و بر روی آن با رنگ سیاه یا آبی، رنگ آمیزی میشود. همچنین میتوان از سنگ های رودخانه ای و لاشه ای برای کف و دیواره برکه استفاده نمود.
پس از طی مراحل فوق برکه مصنوعی شما ساخته شده و میتوانید از زیبایی آن در باغ خود بهره ببرید.
همچنین میتوان برای زیبایی بیشتر برکه، از مواردی همچون گل و گیاه، پل، سنگ های آنتیک و آلاچیق استفاده کرد.
قیمت برکه مصنوعی
قیمت برکه مصنوعی با توجه به مصالح به کار رفته در آن، مساحت برکه و همچنین طراحی و مقدار ریزه کاری ها متفاوت خواهد بود. به همین دلیل برای اطلاع از قیمت ساخت برکه مصنوعی برای حیاط و یا محوطه باغ می توانید با کارشناسان شرکت گل چمن آریا با شماره 09121906282 تماس بگیرید.
طراحی و ساخت برکه مصنوعی
جهت پشتیبانی سفارش برکه مصنوعی به همراه نصب و اجرا توسط تیم تخصصی گل چمن آریا با ما تماس بگیرید.
سوالات متداول
به صورت ایده آل، سطح برکهها باید در صبح نور آفتاب و در تایم بعد از ظهر سایه دریافت کنند. انجام این کار باعث رشد و شادابی گیاهان و ماهی ها میشود.
سایه ای که در بعد از ظهر تشکیل میشود، برای برکه بسیار عالی است. اما معمولا برکه در زیر شاخههای درخت به سرعت با موادی همچون برگ، دانه یا شاخه های درخت مسدود میشود. به همین دلیل توصیه میشود به طور مداوم برکه را تمیز کنید.
در صورتی که قصد پرورش ماهی دارید، حداقل عمق برکه باید ۶۰ سانتیمتر باشد. عمق 60 سانتی متر باعث میشود که کف برکه در زمستان یخ نزند و یا در فصل تابستان بسیار گرم نشود. در مناطق با آب و هوای سرد، حداقل عمق برکه باید ۸۰ سانتیمتر باشد.