آبنمای پرده ای - آبنمای خطی

در آبنمای پرده ای ریزش آب به صورت پرده خواهد بود. این آبنما در مکان های مختلفی همچون ساختمانهای مدرن، محوطه حیاط خانه و استخر‌های شنا اجرا می‌شود. مدلینگ ریزش آب در این نوع آبنما به طراحی نوع نازل‌ آن بستگی دارد. طول و ارتفاع نازل آبنمای پرده‌ای در نوع ریزش آب کاملاً تاثیرگذار خواهد بود.

نوع ریزش آب در این آبنما به صورت بارانی، پرده‌ای باز و پرده‌ایVشکل خواهد بود. برای زیبایی هر چه بیشتر، میتوان از دیوار سبز به همراه آبنمای پرده ای استفاده نمود.

طراحی و ساخت آبنمای پرده ای

جهت پشتیبانی سفارش آبنما به همراه نصب و اجرا توسط تیم تخصصی گل چمن آریا با ما تماس بگیرید.

آبنمای پرده ای چیست؟

به آبنمایی که ریزش آب در آن به صورت یکنواخت و سرتاسر و پرده مانندباشد، آبنمای پرده‌ای می گویند. استفاده از این آبنما طی چند سال اخیر رونق گرفته است و در دکوراسیون ساختمان‌های مدرن و کلاسیک استفاده می‌شود.

نازل آبنما پرده‌ای

جنس نازل آبنمای پرده ای عموماً از جنس فلز است. بسته به منطقه ای که آبنما اجرا میشود میتوان از نازل های با جنس استیل یا ورق گالوانیزه استفاده نمود. برای ساخت آبنمای پرده ای به هیچ عنوان نباید از ورقهای آهنی استفاده نمود. به صورت کلی توصیه می‌شود از نازل‌های گالوانیزه در ساخت آبنمای پرده ای استفاده نمود. زیرا نازل های با ورق گالوانیزه نسبت به سایر نازل ها ارزان‌تر و ماندگاری بالاتری دارد.

به علت اینکه بخش زیادی از نازل ها روی آبنما کار نمی‌شود و قابل دیدن نیست، به راحتی می توان نصب نازل های آبنما را انجام داد. در صورت بروز هر گونه سوال در رابطه با نصب آبنمای پرده ای، می توانید با کارشناسان شرکت گل چمن آریا با شماره 09121906282 تماس حاصل فرمائید.

نازل ها بعد از نصب در آبنما، با رنگ‌های مخصوصی رنگ آمیزی شده و جوشکاری خواهد شد.

مصالح مورد استفاده در آبنمای پرده‌ای

برای آب بندی و ایزولاسیون آبنمای پرده ای از مواد مختلفی همچون ایزوگام، قیرگونی و یا نانو پلیمرهای مختلف می توان استفاده نمود.

سپس در لایه بعدی، آهن کشی و ساخت شاسی صورت می‌گیرد. سپس نصب نازل‌های آبنما بر روی این شاسی ها صورت می‌گیرد. مرحله سوم لوله کشی آبنما و نصب لوله های آبنما انجام می‌گیرد. جنس لوله آبنما می تواند از لوله پلی اتیلن، لوله سفید، لوله پلیکا و یا لوله های پلاستیکی باشد.

انتخاب لوله به صورت کامل به طرح و مجری و منطقه ساخت آبنما بستگی دارد. با توجه به نوع منطقه که گرمسیری باشد یا  سردسیری نوع لوله کشی هم متفاوت خواهد بود.

در مرحله چهارم حفر حوض آبنما و مخزن پمپ صورت می‌گیرد. در این مرحله کابل کشی جهت نورپردازی انجام می‌شود. در صورتی که قصد ساخت دیوارسبز در اطراف آبنما را داریم، در این مرحله اقدام به نصب شاسی دیوارسبز می‌کنیم.

در مرحله آخر آبنما را تست میکنیم و در صورت اجرای بدون مشکل، سنگ کاور آبنما را بر روی آبنما قرار خواهیم داد.

برای کاور روی آبنما میتوانیم از سنگ های مختلفی همچون سنگ بازالت، سنگ تراورتن، سنگ گرانیت، سنگ آنتیک، ورق استیل و یا چوبی استفاده کنیم. این مرحله از کار کاملاً سلیقه‌ای بوده و بسته به سلیقه کارفرما متفاوت خواهد بود.

داخل آبنما را با رنگ استخری، سرامیک و یا کاشی کاری تزئین می‌کنیم.

نورپردازی در آبنمای پرده ای می تواند به صورت نورپردازی خطی، نقطه ای یا ترکیب این دو نوع اجرا شود.

انواع آبنمای پرده‌ای

آبنمای پرده‌ای را می‌توان به روش‌های مختلفی طراحی کرد. انواع آبنمای پرده ای شامل آبنمای پرده‌ای بیرونی، آبنمای پرده‌ای استخری و آبنمای پرده‌ای داخلی.

همچنین آبنمای پرده ای را میتوان بر اساس ریزش و نوع آبشار هم تقسیم‌بندی نمود. که آبشار پرده آبنما میتواند به صورت های مختلفی مثل V شکل، صاف و یا خطی اجرا نمود.

طراحی و ساخت آبنما به صورت کامل به محل قرارگیری آبنما و کاربرد آن بستگی دارد. بنابراین آبنمای پرده‌ای را می‌توان به سه شکل مختلف خطی و صاف، شکل پله‌ای و شکل تکی و مجزا اجرا نمود.

ریزش آب در این نوع آبنما به صورت بارانی یا پرده صاف و شیشه‌ای خواهد بود. نوع ریزش آب بستگی به دبی و فشار پمپ دارد. پس در نتیجه بین مقدار ریزش آب و دبی پمپ، یک رابطه مستقیم وجود دارد.

روش ساخت آبنمای پرده‌ای:

برای ساخت آبنمای پرده‌ای روش های زیادی وجود دارد؛ در ادامه به بررسی بهترین راه ساخت آبنمای پرده ای می‌پردازیم. در ابتدا بازدید از محل مورد نظر صورت می‌گیرد. در این مرحله مشخص خواهد شد که آیا مکان آبنما در کنار دیوار یا وسط و یا کنار استخر خواهد بود. هر کدام از این مکان ها، روش ساخت متفاوتی دارد.

مراحل ساخت آبنمای پرده ای در کنار دیوار:

۱- ایزوله کاری

۲- دیوار چینی

۳- لوله کشی و نازل گذاری

۴- نصب سنگ‌ها

۵- دیوار سبز یا زیباسازی آبنما خواهد بود.

مراحل ساخت آبنمای پرده ای در وسط دیوار:

۱- ایجاد و دیوار حائل

۲- ساخت شاسی لوله کشی و نازل گذاری

۳- نصب، ساخت و تزئینات آب‌نما خواهد بود.

نکات مهم در ساخت آبنمای پرده ای:

در ساخت آبنمای مدرن پرده‌ای  لازم است تا یک سری موارد مهم را رعایت شود. اولین نکته، انتخاب نوع نازل پرده خواهد بود. پیشنهاد می‌شود در ساخت آبنمای پرده ای از نازل پرده‌ای با ورق گالوانیزه استفاده کرد.

مرحله ی بعدی شاسی‌کشی آبنما است. بهترین راه استفاده از انواع آهن آلات و پروفیل آهنی و رابیتس‌بندی است.

توصیه می‌شود با استفاده از موارد مختلفی همچون دیوار سبز، گیاهان و نورپردازی، زیبایی آبنمای خود را دو چندان کنید.

نورپردازی آبنمای پرده‌ای

نوع نوردهی آبنمای پرده‌ای به دو صورت خواهد بود؛ نور خطی یا نور نقطه‌ای متمرکز. در نورپردازی آبنمای پرده‌ای حتماً از چراغ‌های ۱۲ ولت استفاده می‌شود.

برای نورپردازی آبنمای پرده ای از نور وارم یا نور سفید یخی می‌توان استفاده نمود. نور را می‌توان از بالا تا پایین به آبنما تابانید و از چراغ‌های ضدآب که انواع مختلفی دارد استفاده نمود.

قیمت ساخت آبنمای پرده‌ای

 قیمت این نوع آبنماها، به صورت کامل به مصالح مورد استفاده در آن بستگی دارد. با توجه به تجهیزات مختلفی که در آبنمای پرده ای استفاده می‌شود معمولا قیمت های متنوعی دارد. برای اطلاع از قیمت آبنمای پرده ای می توانید با کارشناسان شرکت گل چمن آریا با شماره 09121906282 تماس حاصل فرمائید.

طراحی و ساخت آبنمای پرده ای

جهت پشتیبانی سفارش آبنما به همراه نصب و اجرا توسط تیم تخصصی گل چمن آریا با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن